eStudyJobs Daily Quiz no.1 26 May 2019 ssconlinejobs.com

eStudyJobs Daily Quiz no.1 26 May 2019 ssconlinejobs.com



1. The Chilka lake is in -
A: Sri Lanka, B: Ahmadabad, C: Odisha, D: Kerala
Answer : C

2. The clouds which causes continuous rain -
A: Nimbus, B: Cumulonimbus, C: Nimbostratus, D: Culumu.
Answer : A

3. Taran Taran treasury was associated with -
A: Bus Collision, B: Plane Collision,C: Train-Bus Collision, D: Train Collision.
Answer : C

4. Tiger Airways belongs to -
A: Singapore, B: London, C: Australia, D: Africa.
Answer : A

5. The country which won the 2006 Johannesburg test -
A: Australia, B: New Zealand, C: China, D: Japan.
Answer : A

6. Greg Chapel was a - .
A: Cricket Coach, B: Kabaddi Coach, C: Football Coach, D: Tennis Coach.
Answer : A

7. Total Medal Of India equality in the 12th Commonwealth games -
A: 14, B: 15, C: 16, D: 17.
Answer : C

8. Who administers The Oath of office to the President of India -
A: Prime Minister, B: Lok Sabha Speaker, C: Rajya Sabha speaker, D: Chief Justice of India.
Answer : D

9. Who is the chairman of drafting committee -
 A: Dr BR Ambedkar, B: Jawhrlal Nehru, C: Sardar Vallabhbhai Patel, D: Dr Rajendra Prasad.
Answer : A

10. The only and one seven star hotel is situated in -
A: Australia, B: New Zealand, C: London, D: Dubai.
Answer : D

eStudyJobs Daily Quiz no.1 26 May 2019 ssconlinejobs.com eStudyJobs Daily Quiz no.1 26 May 2019 ssconlinejobs.com Reviewed by Bangalibabu on May 26, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.